Bezoek onzeCash & Carry

Op onze 1 ha. Cash en Carry vind u een overzichtelijk en uitgebreid assortiment van bomen en planten

Door een dagelijks verse aanvoer van eigen kwekerijen en verschillende kwekers is de kwaliteit gegarandeerd. Op onze Cash en Carry zijn er geen minimum afname hoeveelheden en kan elke plant per stuk gekocht worden. Ook hebben wij in het seizoen ruime openingstijden.

Terrein

Op onze Cash & Carry vind u een groot assortiment haagplanten in container en met kluit, sierheesters, coniferen, bosplantsoen en vaste planten.
U kunt producten direct meenemen of op locatie laten afleveren. Onze medewerkers informeren u graag over de uitgebreide mogelijkheden voor order picking en het verpakken en/of transport klaarmaken van uw Cash & Carry aankopen. Kunt u een product niet vinden of is de voorraad niet toereikend, dan nemen onze medewerkers uw aanvraag graag in behandeling. Ook kunt u bij ons een actuele lijst aanvragen waarin onze complete voorraad staat.

Leuveld levert altijd de beste kwaliteit en prima service!

client pic Harald Voerman
Cash & Carry

Uw  bestelling klaar laten zetten !!

Leuveld Boomkwekerijen staat naast de uitstekende kwaliteit van de tuinplanten bekend om haar gastvrijheid. Onze verkoopmedewerkers bezitten veel kennis en hebben een breed netwerk. Heeft u zelf geen tijd om uw tuinplanten uit te zoeken? Wij zetten uw bestelling – doorgegeven via telefoon, fax, e-mail – graag voor u klaar in de Cash & Carry!

Cash en Carry Trees
Cash en Carry
Cash en Carry Shrubs
Cash and Carry Trees 2
Shapes in container
Half stemm in container